72022Apr

Поздравителен адрес

Уважаеми колеги,

Опазването на живота и здравето на човек е призвание и отговорност, които са по силите на малцина. Последните години на изпитание на волята, силите и професионализма на всеки един от нас ни показаха, че здравето е най-висшият дар, крехко и несигурно притежание, което сме длъжни да пазим, защитаваме и най-вече – да ценим.  Убеден съм, че днес, всеки от нас гледа на живота по различен начин и, надявам се, живее го, осмисляйки всеки миг от него като безценен.

Изключително съм щастлив, че екипът на СБАЛОЗ – Варна, е скрепен от хора, които са приели за свой ежедневен дълг да се грижат за болните. Благодаря Ви, че нито за миг не поставяте под съмнение нуждата често да жертвате свободното си време, интересите на семействата си и дори собствения си живот в името на това нашите пациенти да получат най-добрата грижа и да излязат от болницата ни спокойни и с надежда за живот.

Днес, в Световния ден на зравето, пожелавам на всички Вас – екипът на СБАЛОЗ – Варна, на всички колеги лекари и медицински сестри, здраве, житейски и професионални победи и вяра в направените избори!

Честит празник!

Проф. д-р Георги Кобаков

Управител на „ СБАЛОЗ д-р Марко А- Марков – Варна“ ЕООД